Tel.:
China de machine van het de nagellassen van de condensatorlossing fabrikant
Shanghai Yichen industrial co. LTD

Van het het Lassenmateriaal van de muntco. Automatisering (Shanghai), Ltd

Thuis Productengetrokken boognagel

Lassennagels voor de Getrokken Geïsoleerde Spijker van de Boognagel Lassen voor Auto-industrie

Lassennagels voor de Getrokken Geïsoleerde Spijker van de Boognagel Lassen voor Auto-industrie

  • Welding Studs for Drawn Arc Stud Welding  Insulated Nail for Automobile Industry
  • Welding Studs for Drawn Arc Stud Welding  Insulated Nail for Automobile Industry
  • Welding Studs for Drawn Arc Stud Welding  Insulated Nail for Automobile Industry
 • Welding Studs for Drawn Arc Stud Welding  Insulated Nail for Automobile Industry

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Duitsland
  Merknaam: BTH BOLTE
  Certificering: CE
  Modelnummer: Geïsoleerde spijker voor auto-industrie

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1000 stuks
  Prijs: Negotiation
  Verpakking Details: verpakt in doos
  Levertijd: 5 ontvingen de werkdagen na uw betaling
  Betalingscondities: T / T, Western Union
  Levering vermogen: 100000 stuks per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Materialen: Staal/Aluminium AlMg3/Messing CuZn37 I1: 14.5-152.4
  D2: 30 Di: 2.7
  Hoog licht:

  de nagels van de koperlas

  ,

  de nagels van de nagellasser

  Lassennagels voor de Getrokken Geïsoleerde Spijker van de Boognagel Lassen voor Auto-industrie

   

  Het Lassennagels van BTH BOLTE voor het Getrokken Lassen van de Boognagel

   

   

  Geïsoleerde Spijker voor Auto-industrie

   

   

   

   

  Lassennagels voor het getrokken lassen van de boognagel

  Technische informatie

  Materialen

  Niet-gelegeerd staal

  Onze ingepaste nagels, intern ingepaste nagels, non-threaded nagels en de gelijkaardige lassenelementen worden gemaakt van staal, sterkteklasse 4,8 (geschikt voor lassen) (volgens DIN ENGELSE ISO 898-1) met uitstekende lasbaarheid. Mechanische eigenschappen: opbrengststerkte (RGr) ≥ 340 N/mm2, treksterkte (Rm) ≥420N/mm2, verlenging (A5)≥14%. De scheerbeurtschakelaars worden gemaakt van S235J2+C450. Mechanische eigenschappen: opbrengststerkte (RGr) ≥ 350 N/mm2, treksterkte (Rm) ≥ 450 N/mm2, verlenging (A5)≥15%.

  Roestvrije stalen

  Onze ingepaste nagels, intern ingepaste nagels, non-threaded nagels en de gelijkaardige lassenelementen worden gemaakt van a2-50 (geschikt voor lassen) volgens DIN ENGELSE ISO 3506-1 (mechanische eigenschappen: strekgrens (Rp0,2) ≥ 210 N/mm2, treksterkte (Rm) ≥ 500 N/mm2, verlenging (AL) ≥ 0,6d) en 1,4571 (geschikt voor lassen) volgens DIN ENGELSE ISO 3506-1 (mechanische eigenschappen: strekgrens (Rp0,2) ≥ 210 N/mm2, treksterkte (Rm) ≥ 500 N/mm2, verlenging (AL) ≥ 0,6d) evenals van 1,4541 en 1,5415

  (16Mo3). De materiële specificaties zijn met DIN ENGELSE ISO 13918 en DIN ENGELSE ISO 14555 in overeenstemming. Voor lassen verzenden de nagels van andere materialen ons gelieve uw onderzoek of ons te contacteren. Op bestelling, kunnen de materiële eigenschappen door een inspectiedocument (testrapport, inspectiecertificaat) volgens DIN-EN 10204 worden geverifieerd.

  Wij zijn verheugd geweest om u over lasbaarheid aan verschillende grondstoffen en lassenparameters te informeren.

  Afmetingen

  De afmetingen van lassennagels worden gegeven in de metingslijsten (alle afmetingen in mm). Alle gestandaardiseerde het lassen nagels zijn met DIN ENGELSE ISO 13918 in overeenstemming. Worden de gestandaardiseerde niet het lassen nagels geleverd volgens DIN ENGELSE ISO 13918. De speciale lassenelementen, die niet worden beschreven, worden op verzoek geleverd. De afmetingen die niet vermeld in de metingslijsten zijn worden op verzoek geleverd. De nominale lengte (l2)beantwoordtaltijdaandelengtenalassen. Afhankelijk vandediameteris de lengte vóór het lassen (l1)groterdooreenlastoelagevan1tot5mm.

  LUF (aluminiumbal) en de las voegen steun samen

  Volgens DIN hebben de ENGELSE ISO 13918 het lassen nagels voor het getrokken lassen van de boognagel zoals gebruikelijk een aluminiumbal bij het lassenuiteinde. Dit dient als stroom voor betere ontsteking en stabilisatie van de elektrische boog evenals voor het desoxyderen van de laspool. Voor laspool die zoals gebruikelijk worden de ceramische metalen kappen gebruikt steunen. Dienovereenkomstig, zijn de geschikte ceramische metalen kappen inbegrepen in elke nagelverzending. Een ceramische metalen kap kan slechts eens worden gebruikt; het wordt verwijderd uit de nagel na lassen door bij het te slaan. Tot een diameter van 10 mm kan het beveiligingsgas als alternatief worden gebruikt voor laspool steun. Op verzoek, leveren wij daarom nagels zonder aluminiumbal bij het lassenuiteinde en zonder ceramische metalen kappen.

  Oppervlaktebescherming

  Gewoonlijk worden onze lassennagels geleverd in heldere voorwaarde. Op bestelling, zijn de volgende oppervlaktebehandelingen mogelijk (deklaagdikten volgens DIN ENGELSE ISO 4042):

  1. galvanisch zink-geplateerd. heet ondergedompeld zink 2

  3. zink vlok met een laag bedekte flZnnc-600h

  4. galvanisch koper-basis-met een laag bedekt en vernikkeld

  5. galvanisch koper-geplateerd

  Oppervlaktebehandelingen 1, 2 en 3 hebben een negatief gevolg op de lassenkwaliteit en daarom verwijderd uit het lassenuiteinde. Niettemin verandert dit de tolerantie voor de afmetingen y in deviant -1/+0,5 in de volgende metingslijsten.

  Draden

  De draden van de nagels zijn koudgewalste acc. aan DIN 13-1 (tolerantiegrens 6g). Voor oppervlakte-behandelde nagels kan de tolerantiegrens 6h worden bereikt. De draad van hete zink ondergedompelde nagels is niet waar om te meten. Voor hete zink ondergedompelde nagels moeten de noten rekening houdend met interferentie worden gebruikt. Wij leveren nagels op verzoek met speciale draden.

  Lasfilet

  Tijdens getrokken boog vormt de nagel zichdie een filet lassen tussen lassenelement en grondstof. De afmetingen van de lasfilet worden bepaald door de gebruikte ceramische metalen kap en de lassenparameters. De afmetingen die in de metingslijsten worden gegeven zijn benaderende waarden. De diameter van de lasfilet is altijd groter dan de nominale diameter van het lassenelement.

   

   

  Contactgegevens
  Shanghai Yichen industrial co. LTD

  Contactpersoon: Haibin

  Tel.: +8613801873859

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Shanghai Yichen industrial co. LTD
  6de Verdieping, die 2, Nr 615, Ningqiao-Road, Economische de Ontwikkelingsstreek van Jinqiao, het Nieuwe Gebied van Pudong, Shanghai bouwen
  Tel.:86-021-56061221
  Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit de machine van het de nagellassen van de condensatorlossing Leverancier. © 2018 - 2023 stud-weldingmachine.com. All Rights Reserved.